Maatwerk Kapsalon inrichting in Gent - Warme en Strakke Uitstraling

Bij onze klant, een gekende familie in Gent, hadden we het genoegen om niet alleen een aantal appartementen met keuken en maatwerk in te richten, maar ook om het ontwerp en de uitvoering te verzorgen voor de kapsalon inrichting van één van hun dochters. Het was van groot belang dat het totaalconcept een warme en strakke uitstraling zou hebben, waarbij uiteraard rekening werd gehouden met alle benodigdheden die essentieel zijn in een moderne kapperszaak.

Vakkundig maatwerk voor de perfecte kapsalon inrichting in Gent

Voor de materialen kozen we voor een combinatie van een donkere houtstructuur en een lichte, warme greige kleur. We brachten accenten aan met behulp van keramiek dit onder andere in de  ontvangstlounge. Ook maakten we gebruik van behang van Arte.  Duurzaamheid en onderhoud waren essentiële aspecten van het gehele concept. De ontvangsttafel en de koffiecorner trokken direct de aandacht door het gebruik van imitatie Ceppo di Gres met een massieve uitstraling. Een combinatie van kasten met een houtstructuur en donker behang tegen de wand creëerde een samenhangend en rustgevend design. De koffiecorner, tevens de voorbereidingsruimte voor kleuringen, was uitgerust met verschillende apparaten: koelkast, vaatwasser, spoeltafel en Quooker met Cube. Daarnaast was er voldoende opbergruimte in de vorm van kasten en lade-elementen voor shampoo's, kleuringen en andere benodigdheden. In de was-corner zorgen Japanse ligstoelen voor een luxe en comfortabele ervaring tijdens het wassen van de haren, zelfs met een ingebouwde massagefunctie. Om ervoor te zorgen dat alle benodigdheden binnen handbereik waren, hebben we een stalen structuur toegevoegd. De kaptafel, uitgevoerd in een houtstructuur met een stalen onderstel, biedt voldoende ruimte om verschillende klanten te bedienen en te stylen. Tot slot was het belangrijk dat het meubilair qua kleur een warm contrast vormde met de andere gebruikte materialen.

Bij het ontwerpen van deze kapsalon inrichting in Gent hebben we ons volledig gericht op maatwerk en het voldoen aan de wensen van onze klant. Met trots kunnen we zeggen dat het resultaat niet alleen een prachtige en functionele kapperszaak is, maar ook een ware eyecatcher met een warme uitstraling. Als u op zoek bent naar een professionele en op maat gemaakte kapsalon inrichting in Gent, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om uw dromen werkelijkheid te maken.