Team

KIDchen Concept

 

Wij luisteren graag naar uw behoeften en gewoontes om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen op maat van uw dagelijkse leefpatroon. En omdat we doordrongen zijn door de filosofie van SieMatic, streven we daarbij steeds naar Tijdloze Elegantie. SieMatic is immers niet voor niets een icoon van Duits keukendesign dat al negentig jaar lang synoniem staat voor kwaliteit en design.

Onze showrooms als inspiratiebron

In onze exclusieve showrooms in Antwerpen en Sint-Martens-Latem staat alles in het teken van discrete luxe met oog voor detail, functionaliteit en individuele esthetiek. Onze keukendesigners en interieurarchitecten verwelkomen u graag voor een vrijblijvende rondleiding doorheen onze showroom. Zij beantwoorden graag al uw vragen en luisteren naar uw behoeften. Onze grootste drijfveer is immers de tevredenheid van onze klanten.

Hoge kwaliteit en persoonlijke service

De persoonlijke begeleiding in het volledige proces is een grote meerwaarde voor onze klanten. Van kennismaking tot en met oplevering blijven wij uw contactpersoon  en volgen wij alle stappen op de voet. Gespecialiseerde installateurs leveren en installeren dan ook uw keuken zoals u mag verwachten. Ook tijdens dit proces blijft onze interieurarchitect uw vaste aanspreekpunt waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ook na de oplevering van uw keuken kan u bij ons terecht voor vragen met betrekking tot garantie en een levenslange after-service.  

Technische know-how

Voor onze keukendesigners die volledig doordrongen zijn van de SieMatic-filosofie is een perfect ontwerp niet voltooid als het technisch niet goed onderbouwd is. De details maken het verschil. Zo kan de juiste greep op een koelkast een gigantische invloed hebben op uw dagelijkse beleving.  De keuze inzake huishoudtoestellen heeft dan weer een enorme impact op uw kookcomfort. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk, wordt hier rekening mee gehouden. Indien dat niet het geval is, bieden we u aan de hand van uw gewoontes een leverancier aan die beantwoordt aan uw noden. Ervaring leert ons dat de juiste keuze uw tevredenheid op lange termijn alleen maar ten goede kan komen.

Persoonlijk advies

Uw verwachtingen zijn onze leidraad. Daarom besteden wij veel belang aan het kennismakinggesprek. Wij ontdekken graag hoe u woont en op welke manier u kookt. Zo krijgen we een juist beeld van de looplijnen, de lichtinval, de intensiteit voor het gebruik van de keuken. En ja, we willen zelfs weten of u links- of rechtshandig bent. Met oog voor kleuraccenten, texturen, verlichtingselementen, beschikbare ruimte, uw interieur en ogenschijnlijk kleine details zoals plinten en de dikte van de werkbladen wordt voor eenieder een keuken op maat ontworpen. Onze keukenontwerpers leggen u vervolgens een keukenplan voor dat overeenstemt met uw verwachtingen en budget. 

De keuze van materialen kan een grote prijsimpact hebben. Hiervoor bieden wij verschillende alternatieven aan zoals kunststof - SimiLaque - fineer - lak. Ondanks de verschillen in budget doet geen van deze materialen afbreuk aan de kwaliteit en tijdloze design waarvoor SieMatic al negentig jaar bekend staat.

 

Interieur design

De baseline SieMatic - Your Lifestyle Kitchen is geen holle slogan. Onze architecten onderscheiden zich niet alleen als keukendesigners met de nodige technische know-how, maar ook als interieur-experts die oog hebben voor het totaalplaatje. Omdat keukens steeds meer deel uitmaken van de leefruimte begeleiden wij u ook bij de keuze van vloeren, verlichting, decoratie en meubilair.

Waarom SieMatic exclusieve Store?


Omdat wij 100% SieMatic zijn en in rechtstreeks contact staan met de fabriek in Duitsland.

Omdat wij 100% expertise hebben in keukendesign, maatwerk en montage.

Omdat wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Keukendesigners & interieurarchitecten – Wie zijn wij?

Kristin Cabanier

Zaakvoerder
& interieurarchitect

"Door mijn passie voor interieur, ontwerpen en mensen, ben ik 20 jaar geleden voor het merk SieMatic aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik mijn eigen bedrijf waar ik samen met mijn team onze klanten probeer voor 100% te begeleiden in het ontwerpproces van keuken en eventueel aanvullend maatwerk. Daarnaast in mijn vrije tijd hou ik van sporten, waarvan voornamelijk tennis en fietsen. Ook het culinaire kan mij bekoren en hiervoor ga ik graag met mijn partner en vrienden uit eten in lekkere restaurantjes."

Machteld Philips

Vestigingsmanager
& interieurarchitect

"Als interieurarchitecte ontwerp ik reeds 10 jaar met passie SieMatic keukens. Ik luister met aandacht en tijd naar uw verhaal en vertaal je droom in een inspirerend en uniek interieurconcept met de keuken als hart van de woning. De plek waar mijn kinderen elke dag als een wervelwind doorheen vliegen, maar waar ik telkens na een intensieve looptraining, een gezellig etentje op restaurant of na een lange reis weer thuiskom.  Wat een eer om voor én samen met jullie aan deze plek in de woning een creatieve invulling te mogen geven."

Giovanni L’Abbate

Interieurarchitect
 

"Als gedreven interieurarchitect in het ontwerpen van SieMatic keukens en totaalconcepten, is mijn doel om de wensen van de klant volledig te begrijpen en te vertalen naar een strakke en huiselijke sfeer, waarbij elk element naadloos op elkaar aansluit. Zorgvuldig uitgedachte materiaalkeuzes waarbij gezocht wordt naar een perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. In mijn vrije tijd geniet ik van heerlijk tafelen met een glaasje wijn, en deze beleving weerspiegelt zich in mijn ontwerpen, waarbij ik voor u een plek creëer waar je tot rust én samen kan komen. Een passie voor design en verfijning van tijdloze ontwerpen, waar het draait om beleving."

Charlotte Van Eeckhoudt

Interieurarchitect
 

"Als een klantvriendelijke persoon, zet ik mij vol enthousiasme in om de wensen van mijn klanten te vervullen. Mijn spontane karakter zorgt ervoor dat ik met gemak kan inspelen op verschillende situaties en met plezier samenwerk met klanten en collega's. Met oog voor detail creëer ik keukenontwerpen die zowel functioneel als esthetisch perfect zijn. Mijn passie voor de keukensector drijft me om voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën, zodat ik mijn klanten altijd de beste adviezen en oplossingen kan bieden. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om kostbare momenten door te brengen met mijn gezin, waarbij we samen genieten van quality time en mooie herinneringen creëren"

Arno van den Berghe

Teamleider montage


"Als technisch onderlegde monteur heb ik jarenlange ervaring in het plaatsen van SieMatic Keukens. Ik draag klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Met mijn oplossingsgerichte denkwijze tracht ik dan ook elke vraag van de klant te beantwoorden, hoe uitdagende deze ook mag zijn. Als teamleider motiveer ik mijn collega’s en begeleidt hen om samen succesvolle projecten te realiseren. In mijn vrije tijd geniet ik van de momenten met mijn familie en vrienden. Weekendjes weg zijn voor mij pure ontspanning."