Showroom

Sint Martens Latem

 

 

In het pittoreske Sint-Martens-Latem, omringd door de sierlijke oevers van de Leie schittert de KIDchen Concept showroom. Achter een eigentijdse gevel, die de essentie van moderne levenskwaliteit belichaamt, nodigt KIDchen Concept als exclusieve SieMatic Store uit voor een volledige onderdompeling in de verfijnde huisstijlen van SieMatic, de toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte luxe Duitse keukens.

Ontdek onze showroom, waar de kunst van het leven zachtjes wordt onthuld.

In onze showroom te Sint-Martens-Latem vindt u een bron van inspiratie, waar we samen de mogelijkheden kunnen verkennen en u een tastbare indruk kunnen geven van innovatieve concepten en materialen. We helpen u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken, volledig op maat en afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit begint met een grondig luisterend oor, waarin we uw esthetische en praktische voorkeuren nauwkeurig in kaart brengen.

Het gehele proces, van het eerste verkennende gesprek tot de gedetailleerde uitwerking in 3D, is geheel vrijblijvend. We streven ernaar een nauwe samenwerking te creëren waarin uw wensen centraal staan. Uw keuken wordt niet alleen een functionele ruimte, maar ook een reflectie van uw persoonlijke stijl en levenswijze. Onze toewijding aan klanttevredenheid reikt verder dan het ontwerp alleen. We bieden u begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject.

Van harte welkom!