Showroom
 Antwerpen

 

 

 

Aan de voet van het MAS in één van de meest trendy wijken van Antwerpen schuilt SieMatic by KIDchen Concept achter een geklasseerde gevel van een historisch pand. Als exclusieve SieMatic Store wordt u volledig ondergedompeld in de huisstijlen van SieMatic, de fabrikant van luxe Duitse keukens op maat.

In onze sfeervolle showroom te Antwerpen bent u de bron van onze inspiratie. Hier verkennen we samen de eindeloze mogelijkheden en presenteren we u concrete voorbeelden van grensverleggende ontwerpen en materialen. Bij het vormgeven van uw ideale keuken staan uw persoonlijke verlangens en behoeften centraal, en onze expertise zorgt voor een naadloze realisatie hiervan. Dit proces start met een aandachtig gesprek, waarbij we uw unieke stijlvoorkeuren en functionele eisen gedetailleerd vastleggen.

Vanaf het initiële gesprek tot de uiteindelijke presentatie in 3D, garanderen we een proces dat geheel vrijblijvend en gericht op uw tevredenheid is. Ons doel is om een intieme samenwerking te ontwikkelen, met uw visie als onze leidraad. We transformeren uw keuken in meer dan slechts een praktische ruimte; het wordt een afspiegeling van uw eigen stijl en manier van leven. Onze inzet voor uw tevredenheid gaat verder dan design alleen - we staan gedurende het hele proces aan uw zijde, met advies en ondersteuning.

Laat u inspireren door onze nieuwste toonzaalmodellen en ontdek innovatief keukendesign in een architecturaal universum dat verleden en toekomst met elkaar verbindt.
We nodigen u van harte uit om deze reis in onze showroom te beginnen.