Zwarte eiken designkeuken te Heusden

Ontdek onze laatste realisatie – een schitterende zwarte eiken designkeuken SieMatic Pure in een nieuwbouw Pastorijwoning te Heusden. Donkere houtstructuur in combinatie met lichte natuursteen zorgen voor een minimalistische uitstraling met karakter.

De bewoners van deze woning werkten samen met een gerenommeerde architect regio Gent, waarbij de landelijke stijl met strakkere accenten in de architectuur werd toegepast. Voor de inrichting van de villa, hadden ze de wens dit concept door te trekken. Voor de ruime leefkeuken was contact met de tuin en gasten bij een diner een aandachtspunt. Ze koken graag samen vandaar dat het heel belangrijk was om veel werkbladruimte in het concept te verwerken.

Bij het creëren van het concept van deze zwarte eiken designkeuken, hebben we de kleuren van dearchitectuur doorgetrokken. Donkere houtstructuur in combinatie met een lichte natuursteen. De natuursteen met behoud van structuur, dit om het geheel meer karakter te geven.

Het eiland is het hart van deze zwarte eiken designkeuken, samen koken – spoelen – voorbereiden wordt gewoon leuk, dit zonder het contact met buiten en vrienden uit het oog te verliezen. Aan de wand is er ook het werkblad voorzien als afzetgedeelte, of om de vrije keukentoestellen te plaatsen.

Hierbij is er gewerkt met een nis die voorzien is van ledverlichting, in combinatie met plafondhoge kastenwand.

In aanvulling bij deze designkeuken hebben we het Pure design doorgetrokken in dressing – badkamer. Voor de badkamer in combinatie met Mortex techniek. Die het geheel meer karakter geeft.

 

Model

SieMatic SC10 – S2 Onyx eiken

Greeploos Tip on – zwarte greeplijst

Werkblad natuursteen Sinaai Pearl Brossato

Toestellen: Siemens – Bora – Lanesto