Estrella en Tom kozen
voor URBAN by SieMatic 

Tom en Estrella verrijkten hun renovatieproject met een URBAN keuken op maat voor hun huisje te Mechelen.

Het koppel kocht in Mechelen een rijwoning uit de jaren dertig als eerste eigendom. Een mooie renovatie werd snel bekroond met het in gebruik nemen van een nieuwe URBAN keuken van SieMatic.

Tom en Estrella hadden een mix van Scandinavische stijl met mid-century modern in gedachten bij de renovatie. Een renovatie neemt uiteraard enkele jaren in beslag.  Als je er eerst even woont, weet je hoe het licht binnenvalt en waar wat kleur nodig is.

De keuken werd door het sympathieke duo gekozen in een puristische vorm qua uitvoering. Met als hoofdtoon wit, werd de keuken verder aangevuld met houtaccenten en pastelkleur. De URBAN keuken werd afgewerkt met originele SieMatic matzwarte beugelgrepen en een sterling grijze kruidenbak, apparaten van Miele en Siemens, alsook een zwarte Quooker kraan. Dankzij het afzuigsysteem in de Miele kookplaat bleeft een strakke look behouden, helemaal in de stijl van de woning.

Iets meer over de winnaars: Tom werkt overdag als muziekarchivaris bij de VRT. Als hobby maakt hij zelf muziek met zijn indiepopband The Love Compartment. Zijn Andalusische partner Estrella is naast functional analyste, ook een echte foodie.

“In Spanje krijgen maaltijden veel aandacht! En zo besteden we dagelijks de nodige aandacht aan het eten dat we bereiden. Uit eten gaan we slechts uitzonderlijk” vertelde Tom.

"Ik maak elke week een volledig weekmenu op, zodat ik de ingrediënten meteen voor enkele dagen tegelijk kan kopen. Mijn recepten vind ik in boeken, op kookblogs, Instagram en Pinterest, en er komen ook regelmatig familierecepten op het menu”, vulde Estrella aan.

Neem nu een blik op enkele details van de afwerking en huiselijke sfeer die Estrella creëert, en laat u inspireren!