Strakke leefkeuken in donkerbruine houtstructuur te Zwijnaarde

Luxe strakke SieMatic Pure design is de stijl van deze leefkeuken in een nieuwbouwvilla te Zwijnaarde.  De donkerbruine maatwerkkasten zorgen voor de minimalistische uitstraling.

Samen met de bewoners van deze zéér hoogwaardig afgewerkte villa zijn we aan de slag gegaan. Belangrijk voor hen was dat de minimalistische uitstraling van dit concept werd doorgetrokken in het maatwerk van living – bureau – slaapkamers. Ook hadden zij de wens om veel werkblad te hebben om er echt samen met de kinderen te kunnen eten en werken.

Alle muren in deze design leefkeuken keuken zijn wit gehouden, de warme sfeer hebben we gebracht door te werken met een donkerbruin gelijnde houtstructuur voor de kasten. Veel bergruimte kan door het SieMatic systeem in de toekomst nog verder naar wens gepersonaliseerd worden. Een open spoelnis met decoratieve legger en vaatwasser is ergonomisch op hoogte gebracht. Gericht naar het eetgedeelte bevindt zich een ontbijtkast die na gebruik kan gesloten worden om zo het strakke concept te bewaren. Het grote kookeiland met vele uittrekelementen optimaliseert de functionaliteit van deze leefkeuken. Het eetgedeelte geeft de bewoners een mooi zicht op hun prachtig aangelegde parktuin. Zo kunnen ze in het weekend lang napraten na een hartelijk ontbijt. Het opgedikt werkblad in lichte kleur geeft een mooi contrast met de warme houttint van de kasten.

Model

SieMatic SC10 – S2 Larix Terra

Greeploos Tip on -  zwarte greeplijst

Werkblad kwartscomposiet Bianco Arabescato

Toestellen: Miele – Bora – Blanco