SieMatic PURE - een donkere
designkeuken te Antwerpen 

Dit project werd onderscheiden met een Special Mention van SieMatic ID Contest 2022. 

De klant was heel duidelijk in zijn eisen: een donkere, strakke keuken met een warm gevoel. Bij binnenkomst in onze showroom viel hun oog meteen op de SLX, met zijn indirecte verlichting die een mooi contrast en effect zou geven in de donkere keuken. Om de gevraagde warme uitstraling te bereiken, werden de nisgoten afgewerkt in goudbrons. Deze kleurtint komt ook terug in de raamkozijnen in het hele gebouw.

De klant wilde ook een praktische, doordachte keuken met veel opbergruimte. Dit konden we perfect realiseren met de extra multifunctionele tracking in de fronten en de SieMatic aluminium inzetstukken. Omdat de klant veel opbergmogelijkheden wilde, hebben we de hele wanden voorzien van hoge kasten. Om de hoge kastenwanden luchtiger te maken, werden daar ook de SLX-nisgoten met verlichting aangebracht, evenals een SLX-glazen kast en een nis waar de klant zijn koffie kan zetten. Het eiland werd opgevat als een werkzone met de kookplaat en spoelbak erin verwerkt.

We zijn erin geslaagd de wensen van onze klant te vertalen in deze prachtige uitvoering. Het effect dat we met deze donkere SLX hebben bereikt is fantastisch. Een echte blikvanger in deze ruimte, waar je ogen naartoe getrokken worden. Dramatische en stijlvolle uitstraling. Tijdloze Elegantie. 

Neem nu een blik op enkele details van de afwerking, en laat u inspireren!