Grote witte designkeuken in een loft te Gent

Design keuken met inbouwde gashaard en tv-hoek in Loft te Gent. Puur design ontwerp met donker houtaccent. Een totale woonbeleving!

Een totale woonbeleving wou de klant nastreven in deze loft. Zij wonen en werken in het buitenland en als zij in Gent zijn, willen ze samen met de kinderen genieten – samen koken in deze luxe greeploze designkeuken. De klant wilde over de ganse lijn ontzorgd worden, en zo hebben we ook de voorbereidende werken naar elektriciteit en vloerwerken uitgevoerd.

Om het ruimtelijk concept van de ruimte te behouden hebben we in hoofdzaak lotuswit toegepast. Er komt een donker accent in houtstructuur aan tv-hoek om deze zo min mogelijk in het zicht te hebben. Centraal bevindt zich een groot spoeleiland met aansluitend zitgedeelte om daar met de ganse familie te genieten. Om tijdens het voorbereiden aangenaam met de gasten te kunnen keuvelen, is er op de kopse zijde een zitgedeelte voorzien op werkbladhoogte.  Tussen kookwand en tv-hoek centraal is de gashaard geplaatst om bij koude dagen extra sfeer en warmte te brengen.

Door de riante opstelling die centraal staat in de leefruimte is er veel bergruimte voorzien  in deze designkeuken. Optimalisatie door een goede verhouding tussen ladekasten en kasten met leggers.

Model

SieMatic SC10 – S2 Lotuswit

SieMatic SC10 Onyx eiken

Greeploos Tip on – witte greeplijst

Werkblad kwartscomposiet Snowy Ibiza suede

Toestellen: Miele – Novy – Quooker – Franke