Expositie Bart van Wijk

Aan de voet van het MAS in één van de meest trendy wijken van Antwerpen schuilt SieMatic du Port achter een geklasseerde gevel van een historisch pand. 
In deze Flagship Store wordt U niet alleen ondergedompeld in de verschillende huisstijlen van de designkeukens van SieMatic, van vrijdag 31 januari tot en met zaterdag 8 februari kunt U er tijdelijk ook de schilderijen van interieurarchitect Bart van Wijk komen bewonderen.

“Hoe komen de kleuren het mooist tot hun recht? Hoe krijg ik het gewenste resultaat en hoe bouw ik spanning in het schilderij op?  De gezichten die ik schilder zijn verzonnen en het blijft, ook voor mij, steeds een verrassing wie er op het doek zal verschijnen  De gezichten staan op achtergronden die er volledig los van staan met een thema waar ik het schilderij achteraf naar vernoem.”– Bart van Wijk

SieMatic du Port nodigt alle belangstellenden van harte uit om de schilderijen van Bart van Wijk te komen bekijken in de Flagship Store, gevestigd op de Sint-Aldegondiskaai 40 te Antwerpen.
Wij verwelkomen U graag met een heerlijke koffie tussen 10:00 en 18:00u. 

Tot dan!

Gregory De Bruyne & Lara Meeus
Interieurarchitecten SieMatic du Port

Een woordje van de kunstenaar:

“Naast kunstenaar heb ik als interieur architect miljoenen projecten gerealiseerd. Één van mijn ontworpen villa’s is bestempeld door ‘Homify International’ als één van de mooiste villa’s van Nederland.

Tekenen en schilderen doe ik al vanaf mijn 3 jaar. Vrienden, familie en kennissen hebben mij zien opgroeien met pen en papier. Naast mijn werk als ontwerper, vormgever en interieur architect schilder ik elke dinsdag -en donderdagochtend bij de ‘Open atelier schilders’ in het kasteel Ravenhof in Stabroek België. Vandaag de dag exposeer ik op beurzen en unieke locaties en worden mijn werken te woord gestaan door Vincent Buijs.” Meer informatie vindt U op https://www.bartvanwijk.com/schilderijen/.