Tijdloos keukendesign en hoogstaande
kwaliteit gaan hand in hand

Stap voor stap: onze keukenplanning in één oogopslag.

1

Eerste bezoek van de showroom

Tijdens uw eerste bezoek aan onze Boutique kan u in een ontspannen sfeer kennismaken met de verschillende lifestyle keukendesigns van SieMatic. Onze architecten zijn SieMatic experts en geven u geheel vrijblijvend een rondleiding doorheen de toonzaal. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van de onuitputtelijke waaier aan mogelijkheden en stijlen. Vervolgens maken zij graag een afspraak met u voor een intake gesprek.

2

Intake gesprek

Een kennismakingsgesprek is essentieel voor een geslaagde keukenplanning. Omdat wij een keuken op maat ontwerpen in functie van uw behoeften, gewoontes en manier van leven. Wij stellen dan ook veel vragen om te peilen naar uw verwachtingen en een duidelijk beeld te krijgen van de stijl en praktische voorzieningen die u in gedachten heeft. Persknipsels en foto’s van uw interieur zijn in deze fase dan ook een grote meerwaarde. Om een idee te hebben van de dimensies vragen wij u ook een grondplan mee te brengen. Indien u dit niet heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u ons de juiste afmetingen geeft, doen wij het nodige.

3

Keukendesign: concept & 3D keukenplan

Wanneer alle parameters in kaart zijn gebracht, is het tijd voor het echte werk. De inplanning van de keuken is een architecturaal aspect dat een grote invloed heeft op de beleving van de ruimte. Aan de hand van onze verschillende toonzaalmodellen ontdekken we vervolgens samen welke stijlelementen aansluiten bij uw persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos want SieMatic maakt het mogelijk om alle materialen uit de collecties PURE, URBAN en CLASSIC naar hartenlust te combineren. Vervolgens overlopen we de brede waaier huishoudtoestellen. KIDchen Concept werkt samen met kwalitatieve merken als Miele, Siemens, Gaggenau, Bosch, AEG, Neff, Novy, V-Zug, Bora, ATAG, Wave en Liebherr.

4

Gepersonaliseerd keukendesign

Op basis van het intake gesprek wordt een driedimensionaal plan uitgetekend zodat u al een concreet beeld krijgt van uw keuken op maat. In een volgende fase nemen we de tijd om alle keuzemogelijkheden te overlopen inzake materiaalafwerking en kleuren. Door te spelen met ogenschijnlijk kleine details zoals de dikte van een werkblad kan één zelfde opstelling een heel andere uitstraling krijgen. Ook sanitair, verlichting en meubilair spelen een cruciale rol. Daarom werkt KIDchen Concept uitsluitend met exclusieve merken zoals onder meer Deltalight, Quooker, Walter Knoll, Serax,..

5

Keukendesign: thuisbezoek & opmeting

Dit is een kritische fase in elke keukendesign. Zelfs als u in de eerste fase al een grondplan had meegebracht, brengen wij graag een huisbezoek om zeker te zijn van de juiste afmetingen. Onze interieurarchitecten gebruiken daarvoor de laatste lasertechnologie omdat zelfs één millimeter het verschil kan maken.

6

Productie

Wanneer de afmetingen gekend zijn, worden de digitale plannen op punt gezet zodat alle componenten kunnen besteld worden bij de SieMatic-fabriek in Duitsland. De productietijd kan variëren van vier tot acht weken in functie van de gekozen materialen.

7

Levering en montage

Eindelijk is het zover! Uw keuken wordt geleverd in ons magazijn. Een droom komt tot leven. Na een grondige kwaliteitscontrole zorgen wij voor transport tot bij uw thuis. Dit gebeurt door onze eigen leverdienst en wordt steeds ingepland op de eerste dag van de montage. Op die manier garanderen we u een snelle plaatsing met een minimum aan overlast. De installatie is in handen van ervaren deskundigen die heel het proces in goede banen leiden. Van de eerste montagefase tot de laatste plaatsing van interieuraccessoires en elektrische toestellen.

8

Opvolging en dienst na verkoop

Na de montage komt onze interieurspecialist met een kleine attentie ter plaatse om u te bedanken voor uw vertrouwen en te controleren of alles naar wens geplaatst is. Maar ook na de definitieve oplevering blijft hij/zij uw contactpersoon. Op die manier bent u verzekerd van een goede after-sales service.