SieMatic URBAN

De urban style, of stedelijke stijl, omarmt een eigentijdse en dynamische benadering van interieurdesign, geïnspireerd door de moderne levensstijl van stadsbewoners en doordrenkt met het levendige karakter en de energie van de stad.

Binnen de URBAN lifestyle heerst een onconventionele sfeer, gekenmerkt door thematische contrasten die zorgen voor spanning en tegelijkertijd rust. De stijl voelt zowel vreemd als vertrouwd aan, oogt bescheiden maar ook uitbundig, met een mix van rommelmarktvondsten en echte designklassiekers. Vrijstaande kasten worden harmonieus gecombineerd met hoogwaardige materialen en genuanceerde tinten, waarbij functionele keukenelementen worden getransformeerd tot elegantemeubelstukken. Een bijzonder hoogtepunt is de mogelijkheid om een eigen kruidentuin te integreren, waardoor de stadse levensstijl letterlijk tot bloei komt.

In de stad, doordrongen van geschiedenis, vindt men ook in de URBAN keuken een uniek meubelstuk: de SieMatic 29. Dit hedendaagse meubelstuk biedt een eigentijdse interpretatie van het traditionele keukenbuffet. Het toelopende, afgeronde ontwerp van de zijpanelen geeft de SieMatic 29 een onmiskenbaar silhouet. Beschikbaar in alle SieMatic-materialen en kleuren volgens het SieMatic Color System, biedt dit meubelstuk de mogelijkheid om het interieurontwerp harmonieus te laten samensmelten met de omgeving of juist een opvallend contrast te creëren. Hiermee eert de SieMatic 29 niet alleen de rijke historie van de onderneming, maar fungeert het ook als een eigentijds en veelzijdig pronkstuk binnen de dynamiek van de URBAN lifestyle.