SieMatic  PURE

In de keuken, het toevluchtsoord van sereniteit te midden van hectische alledaagse leven, ontstaat een oase van rust en lichtheid. De plek waar de drukte en stress van je afglijdt en een bedwelmende atmosfeer van kalmte en rust heerst. Een plek waar men volledig kan ontspannen en herbronnen. De PURE STYLE nodigt uit om te vertragen te midden van de haast van het moderne leven en creëert een harmonieuze en rustgevende omgeving waarin individuen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en groeien. De combinatie van royale vormen, zorgvuldig gekozen kleuren en minimale decoratie draagt bij aan de beoogde gebalanceerde en eenvoudige sfeer die nagestreefd wordt. De PURE STYLE reikt verder dan grenzen en culturele diversiteit en geniet wereldwijde erkenning en waardering. 

Creëer ruimte voor vreugde in jouw leven. De PURE STYLE opent een wereld van creatieve mogelijkheden hiervoor. Binnen de PURE STYLE gaan functionaliteit en esthetiek van de keuken harmonieus samen door de naadloze integratie van de keuken in de leefruimte. De keuken fungeert als een inspirerende speelruimte waar vormen, volumes en materialen samensmelten tot een minimalistisch ontwerp dat op meesterlijke wijze perfect en subtiel opgaat in de architectuur. 

SieMatic S2, minimalistisch design in keramiek en metallic

De esthetiek en veelzijdigheid die SieMatic S2 zo kenmerken, geven u de ruimte om materialen en kleuren eindeloos te combineren. Daarmee legt u de basis voor een keukenconcept dat onmiskenbaar uw eigen persoonlijkheid en creativiteit weerspiegelt. De greeploze uittrekelementen, in rosé-goud metallic uitgewerkt voor de barlades, gecombineerd met het eiland in robuust keramiek met indrukwekkende marmering, zijn ideaal voor een easy-living design dat voldoet aan de hoogste standaarden.

Het kookeiland is in een minimalistisch design ontworpen en afgewerkt met Syros Blanco keramische fronten. Het werkblad heeft slechts 6 mm zichtbare dikte. De indrukwekkende, natuurlijk ogende marmering loopt in openboekperspectief over de praktische uittrekelementen. SieMatic heeft een breed assortiment keramische afwerkingen beschikbaar, van subtiel tot expressief.

Dit prachtige materiaal is ongevoelig voor krassen, vocht en zuur. Bovendien is het zeer kleurvast. Zelfs rodewijnvlekken krijgen geen vat op dit hoogwaardige materiaal. Onze ultramoderne techniek en nauwkeurige productiemethoden leveren een robuustheid die alle mogelijke belastingen het hoofd bieden.

Metallic rosé-goud en Larix Terra kunststof-fineer

De barlades, uitgevoerd in rosé-goud, geven de keuken een bijzondere verfijning. Het licht breekt in talloze facetten op de geborstelde metallic-oppervlakken. Bij de keuze van uw kleurenpalet is het uiteraard belangrijk niet alleen rekening te houden met de expressie van de kleuren, maar ook met uw interieur en de architectonische omgeving. Omdat dit alles een beslissende invloed heeft op het uiterlijk van de keuken, bieden wij deze metallic-laminaatafwerking ook aan in geborsteld platin, champagne en brons. Durf een accent te leggen in uw keuken, samen met onze gespecialiseerde architecten!

De hoge kasten in dit keukenconcept zijn afgewerkt met Larix Terra kunststof-fineer dat de sfeer van walnotenhout uitstraalt. De combinatie van dit materiaal, samen met de metaal-laminaatfronten in rosé-goud en keramische wand en werkblad, geven de keuken een moderne, warme en luxueuze uitstraling.