SieMatic MONDIAL

Het alledaagse keukendesign wordt in de MONDIAL getransformeerd tot een waar kunstwerk. De keuken overstijgt de louter functionele ruimte en wordt een weerspiegeling van de persoonlijkheid en levensstijl van de gebruiker.  De zorgvuldige selectie van materialen en de aandacht voor detail getuigen van een diepe waardering voor kwaliteit en weerspiegelt het streven naar maximale perfectie en klasse.   

Zelden zijn kostbare natuurstenen en verfijnd hout zo expressief verweven in de architectuur van een keuken. Het samenspel van strakke lijnen met halve cirkels, en het harmonieuze evenwicht tussen slanke en robuuste elementen onthult een sculpturale kwaliteit van uitzonderlijke uitstraling.  De expressieve designfilosofie van een MONDIAL-keuken verbreedt de horizon en verlegt de grenzen van conventionele keukenconcepten

De MONDIAL verbindt de strakheid van geometrische vormen moeiteloos met de luxe van expressieve materialen en kleuren waardoor de keuken een buitengewone uitstraling krijgt. De vormentaal van de Mondial integreert op organische wijze in de omringende architectuur, waardoor de perfecte verbinding en samenhang tussen ruimte en keuken ontstaat.