Een aantal High-end merken werkten samen!

Zaterdag 17 juni hebben wij een uniek event gehouden in onze SieMatic Showroom te St-Martens-Latem.

Wat mochten onze bezoekers verwachten?

Zij konden genieten van onze prachtige SieMatic toonzaal waar oog voor detail en afwerkinghet verschil maakt. Zij konden de sfeer van het design van SieMatic opsnuiven en genietenvan de verschillende stijlen in ontwerp van een nieuwe keuken of interieur. Onzebinnenhuisarchitecten hebben vol passie het verhaal van SieMatic met hen gedeeld en getoond watvoor hen de meerwaarde kan zijn.

Ze hebben zich laten verwennen  door de chef van Siemens. 

Onze huischef  heeft hen ingeleid in het verhaal van de nieuwe lijn van Siemens. Hij heeft hen verwend met heerlijke gerechten bereid o.a. in de combi-stoomoven. Tijdens dezeculinaire wandeling deelde hij ook tips & tricks rond het optimale gebruik van een combi-stoomoven van Siemens. Deze gerechten werden bereid in één van onze SieMatic keukens.Siemens combi-stoomoven zijn voorzien van een slimme technologie voor debereiding van een lekkere en gezonde maaltijd. Koken met stoom zorgt voor een perfectbehoud van smaak, vitamines en mineralen. Zo haal je het beste uit je voeding. Met hetgeïntegreerd kookboek zijn deze perfecte resultaten altijd binnen handbereik.

Tijdens onze SIEMENS LIVE cooking event hebben 3 gasten die hun naam in de GIFT box gestoken hadden een prachtig cadeau van één van de partners mogen ontvangen.

Ze hebben zich laten verbazen door de nieuwste generatie van Beosound.

Ter gelegenheid van ons event werd er door Bang & Olufsen Sint-Martens-Latem ook de nieuwsteluidspreker van Bang & Olufsen Beosound A5 gepresenteerd. De toekomst van de muziek. Een baanbrekende draagbare luidspreker die zich waagt inonbekende landen. Een krachtig geluid waar je ook bent: thuis of buitenshuis met langebatterijduur en ingebouwde draadloze oplader. Een modulair ontwerp dat kan aangepastworden in functie van uw wensen.

Ze hebben zich verleiden door de outdoor cooking by Dhondt Met de zomer voor de deur, konden de gasten ook genieten van  de outdoor cooking dit insamenwerking met Dhondt Sint-Martens-Latem. Wie wil er tijdens de warme zomeravondenniet genieten van de Big Green Egg of Ofyr BBQ. Een chef heeft hen verwent met heerlijkegerechten klaargemaakt in één van deze outdoor bbq’s. Big Green Egg is een eigentijdsebuitenkeuken gebaseerd op oude Japanse kamado-tradities. Zo brengt dit toestel op eengezonde en duurzame manier de meest verfijnde smaken in natuurlijk eten naar boven.Daarentegen is het Ofyr toestel een prachtig stalen object ontworpen om overal te passenongeacht het seizoen of gebruik. Het toestel kan aangevuld worden met meubilair van Ofyrom uw buitenkeuken om te toveren tot een magische kookplek.