Event 5/10 SieMatic - Bora & Art Center Horus  Thierry Van Vreckem

Onze gasten van die avond hebben een geweldig genoten, dit kwam tot stand dankzij de geweldige samenwerking tussen Art Center Horus en KIDchen Concept. Het was een unieke ervaring waar kunst en culinaire magie samen zijn gekomen.

Zij ontdekten de betoverende wereld van kunst en stapten binnen in een ruimte waar landschappen tot leven kwamen en emoties tot uiting werden gebracht. Thierry Van Vreckem nam hen mee op een reis door de essentie van landschappen, met perspectief, licht en beweging als zijn penseel. Zijn kunstwerken ademen leven dankzij de subtiel aangebrachte zandtextuur en de harmonieuze kleurschakeringen die met elkaar spelen. Een ervaring van de culinaire magie als nooit tevoren! 

De smaakpapillen werden betoverd en kookvaardigheden naar een hoger niveau getild. Dit door de samenwerking met onze BORA Live Kooking Chef Wim Kool. Zo heeft iedereen een onvergetelijke culinaire reis gemaakt. Of je nu een doorgewinterde chef-kok was of pas begonnen was met koken, ons Live Kooking Event had voor iedereen iets te bieden.

Het evenement bracht kunst, gastronomie en gemeenschap samen voor een onvergetelijke avond.