Exclusief lifestyle event

24/2/2024
Sint-Martens-Latem

 

Design & Food Event:
de laatste designtrends, culinaire kunst, baanbrekende technologie en meeslepende audio-ervaringen
24 februari te Sint-Martens-Latem. 

Ons event was meer dan geslaagd, waar we de perfecte harmonie tussen culinaire kunst, baanbrekende technologie en meeslepende audio-ervaringen hebben gevierd. Dit in samenwerking met Bang & Olufsen, Audi en Miele.

Culinaire kunst met Miele

De Miele-chef heeft de meest verfijnde gerechten bereid in de innovatieve keukenapparatuur. Alsook gebruik gemaakt van de grenzeloze mogelijkheden van koken met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging in het werkblad en ons verbaasd door de culinaire finesse van stoomovens.

Het summum van luxe met Audi

Audi heeft geschitterd met de onthulling van twee high-end modellen, de Audi RS Q8 en de Audi A8. Ervaring van luxe, prestatie en geavanceerde technologie terwijl we ondergedompeld werden in het ontwerp en de kracht van deze iconische auto's.

Verrassing van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen heeft drie nieuwe luidsprekers gepresenteerd die elk een unieke dimensie toevoegen aan uw luisterervaring. Van een krachtpatser die ons heeft omhuld met geluid tot een meesterwerk in design, en een meeslepende stereo-ervaring die al onze zintuigen heeft betoverd. BeoLab 8 belichaamt veelzijdigheid en verlegt de grenzen van geluidsweergave naar een ongekend niveau.

Hartelijk dank voor jullie bezoek!