Exclusief lifestyle event

24/2/2024
Sint-Martens-Latem

 

Exclusief evenement: geniet van de laatste designtrends, culinaire kunst, baanbrekende technologie en meeslepende audio-ervaringen op 24 februari te Sint-Martens-Latem. 

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een exclusief evenement, waar we de perfecte harmonie tussen culinaire kunst, baanbrekende technologie en meeslepende audio-ervaringen vieren. In samenwerking met Bang & Olufsen, Audi en Miele, presenteren we een unieke gelegenheid die al jullie zintuigen prikkelen.

Proef culinaire kunst met Miele

Op deze bijzondere dag zal een Miele-chef zijn meest verfijnde gerechten bereiden, terwijl hij de geheimen van koken deelt met behulp van innovatieve keukenapparatuur. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van koken met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging in het werkblad en laat je verbazen door de culinaire finesse van stoomovens.

Ontdek het summum van luxe met Audi

Audi zal schitteren met de onthulling van twee high-end modellen, de Audi RS Q8 en de Audi A8. Ervaar het summum van luxe, prestatie en geavanceerde technologie terwijl je je laat onderdompelen in het ontwerp en de kracht van deze iconische auto's.

Laat Bang & Olufsen je verrassen

Maar dat is nog niet alles. Bang & Olufsen zal drie nieuwe luidsprekers presenteren die elk een unieke dimensie toevoegen aan je luisterervaring. Van een krachtpatser die je omhult met geluid tot een meesterwerk in design dat elke ruimte verfraait, en een meeslepende stereo-ervaring die al je zintuigen betovert. Maar hier komt de verrassing: ze zijn allemaal één en dezelfde luidspreker! BeoLab 8 belichaamt veelzijdigheid en verlegt de grenzen van geluidsweergave naar een ongekend niveau.

Reserveer nu je tijdslot

Deze ervaring zal plaatsvinden in blokken van twee uur, waarbij elke sessie je de gelegenheid biedt om je te laten onderdompelen in de wereld van culinaire perfectie, geavanceerde auto-technologie en verbluffende geluidservaringen.

Mis deze kans niet. Reserveer nu je plek voor dit unieke evenement dat je zintuigen zal transformeren en je inspiratie zal geven.